Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2012

Χοιρινό με μουστάρδα και λευκό κρασί

Η φώτο δεν είναι αυθεντική.
Υλικά:
1 1/2 κιλό χοιρινό ψαχνό σε μικρά κομμάτια, η μπριζολάκια χοιρινά
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
4-5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
2 μικρές πράσινες πιπεριές σε φέτες, η 1 μεγάλη κομμένη στη μέση σε φέτες
1 ποτήρι νερού περίπου, λευκό ξηρό κρασί
4-5 κουτ. σούπας μουστάρδα απαλή
1/2 κουτ. γλυκού μείξη μπαχαρικών για κρέας
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη

Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι η σε ένα νταβά, σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το κρέας να πάρουν λίγο χρώμα, ρίχνουμε και τις πιπεριές, και όλα τα μπαχαρικά, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα ώσπου να μαραθούν οι πιπεριές. Προσοχή να μην μας καεί το κρέας. Σβήνουμε με το κρασί, και ρίχνουμε την μουστάρδα. ανακατεύουμε και αφήνουμε να βράση το κρέας, αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό, και κατεβάζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print this page

Print Friendly and PDF