Τρίτη, Μαρτίου 05, 2013

Σάλτσα τυριού με philadelphia

Ιδανική για ψητά φούρνου, ζυμαρικά, μανιτάρια γεμιστά, και πολλές άλλες χρήσεις.
Υλικά:
200 γρμ. κρέμα τυρί philadelphia
350 γρμ. κρέμα γάλακτος
3 κουτ. γλ. μουστάρδα απαλή
1 κύβο ζωμό λαχανικών
αλάτι, (προαιρετικά)
λίγο λευκό πιπέρι

Εκτέλεση:
1. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στη φωτιά να κάψει, και διαλύουμε τον ζωμό λαχανικών.
2. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, και ανακατεύουμε καλά σε μέτρια φωτιά με το σύρμα, μέχρι να λιώσει το τυρί, και να πήξει ελαφρώς η σάλτσα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print this page

Print Friendly and PDF