Μια υπέροχη σος για ψητά ψάρια στη σχάρα, ή στο φούρνο σε αλουμινόχαρτο.
το χυμό 4 λεμονιών
1 ποτήρι του κρασιού, ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. σ. μουστάρδα
2 κουτ. σ. μαγιονέζα
1 κουτ. γλ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
1 κουτ. γλ. ψιλοκομμένο φρέσκο σέλινο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1/2 κουτ. γλ. ρίγανη
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν και να γίνει μία ομοιογενή σάλτσα. Περιχύνουμε πάνω στο ψητό ψάρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου