Πέμπτη, Οκτωβρίου 17, 2013

Σως για ψητά ψάρια

Μια υπέροχη σος για ψητά ψάρια στη σχάρα, ή στο φούρνο σε αλουμινόχαρτο.
Υλικά:
το χυμό 4 λεμονιών
1 ποτήρι του κρασιού, ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
1 κουτ. σ. μουστάρδα
2 κουτ. σ. μαγιονέζα
1 κουτ. γλ. ψιλοκομμένος φρέσκος μαϊντανός
1 κουτ. γλ. ψιλοκομμένο φρέσκο σέλινο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι
1/2 κουτ. γλ. ρίγανη

Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν και να γίνει μία ομοιογενή σάλτσα. Περιχύνουμε πάνω στο ψητό ψάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Print this page

Print Friendly and PDF